fredag 2 november 2012

Beroende, jag......nej,nej....

Jag trodde faktiskt inte att jag var beroende av min dator, förrän den gick sönder. Jag har nu varit utan dator i ca. tre veckor och då märker man hur viktig den är trots allt i ens liv. Jag fick den tillbaks i dag och genast känns det som en befrielse. Man slipper åka till banken och betala räkningarna och alla mejl som man missat, suck....kolla alla bloggar man följer.... JAG ÄR INTE BEROENDE.....:)
En liten uppdatering i mitt liv- Var med på skördefesten i Haddnäs i ur och skur. På fredagen var det riktigt fint väder, det var tur att jag tog lite bilder då. Sedan regnade det för fullt resten av marknadsdagarna. Trots vädret var det riktigt bra försäljning.

Vi, mina barn och jag, har städat i trädgården och förberett en hel del projekt inför nästa säsong.Bland annat fick jag mina jordgubbsodlingar nästan klara. Det blev jag jätteglad över, skall bli spännande att se hur mycket "gubbar" man får nästa sommar.

Här håller vi på att forma alla jordgubbsland av gamla stockar som blev över efter växthusbygget. I dag bildar det en rektangel runt alla odlingslådor och alla revor är planterade för länge sedan. Bilden är från början av september. Skall visa lite senare hur det blev, jag är jättenöjd i alla fall. Och jag blir alltid så nöjd, när jag kan återanvända sånt jag har ligger hemma.

Här är ett projekt som äntligen har blivit påbörjat. Jag skall visa hur det ser ut i dag i nästa inlägg. Tyvärr måste jag köpa en hel del nytt material, lite tråkigt, tycker jag. Men en liten del är återbruk, efter växthusbygget. Det är otroligt vad saker och ting räcker länge och blir billigt på det sättet. Det är därför man har råd att förverkliga sina ideer. Och sen är det förstås en liten utmaning att kunna skapa något av "ingenting".
Detta får avsluta min lilla återblick under den tiden jag har varit borta. Mycket mer har hänt, men, fortsättning följer.....

1 kommentar:

  1. Jag skulle aldrig klara av att vara utan min dator i tre veckor! Jag var inte ens utan internet när vi var i Mallorca. Jag hade inte datorn med mig men pappa har internet på mobilen :)

    SvaraRadera