onsdag 12 december 2012

Kreativt kaos....

Som vanligt lever jag i ett kreativt kaos så här i juletid. Har avverkat två stora julmarknader och har en kvar, nu i helgen.
Allt är en enda röra i mitt arbetsrum. Så fort jag får jullov från skolan så kommer jag att göra en storstädning och lite omflyttningar av arbetsytor, så det blir lite effektivare att arbeta där.
Vad tycker ni om mina fina lampor då? Fyndade på Emmaus möbelreturen för ca.5-10 euro styck. Jag hängde upp dom i en grupp mitt i taket. Man ser det inte, men dom bildar en fyrkant där dom hänger. Jag fyndade två fönsterlampor i grönt som jag skall hänga upp, när jag storstädar här. Alla lamporna är i "glas" eller vad detta material kallas. Jag avskyr plast, därför gillar jag dessa extra mycket, känns mer äkta. och färgerna är så fina. Pricken över i skulle vara om man hittade lampor i samma material, men i färgen orange.Då skulle jag bli lycklig.

Här är det en kille som ofta kommer upp till mitt arbetsrum och håller mig sällskap när jag jobbar. Han tycker just nu att jag tillbringar alldeles för mycket tid här uppe och blir tydligen trött på att vänta på att jag skall komma ner och mysa med honom framför brasan. Han är för mysig.
Det är så här han gärna vill ligga och sova i min famn, men inte får man nåt gjort då, eller hur :)

2 kommentarer:

  1. Skönt med kreativt kaos....då känner jag mej hemma. Tyvärr måste jag packa in det mesta i en klädkammare eftersom jag lever i 2 rok...men det går bra det också...Myskatt :-)

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig bild av ditt arbetsrum...just sådär skall det se ut. Det bubblar av kreativitet:)H.Tilda

    SvaraRadera