fredag 8 februari 2013

Jag är en missbrukare!!!!

Det är bara att erkänna det. Jag har flera missbruk....att springa på loppis.....baka cupcakes.....sticka....
Vi har kört ett belöningssystem i klassen där jag jobbar. Om barnen hade följt klassens fyra regler( det handlar mest om ordning och lugn och ro) under dagen så skulle man få ett äppel. När klassen har fått 10 äpplen så skulle dom få en överraskning. Och nu hade dom fått sina 10 äpplen, men det visste dom inte eftersom vi hade friluftsdag igår. Så vi behöll våran hemlighet för oss själva ända fram till sista lektionen.
Då låste vi klassrummet och förvandlade det till ett café. Jag hade bakat cupcakes och dekorerat dom till möss/katter, så det skulle vi bjuda på.När det hade ringt in, ryckte och slet barnen i dörren till klassen och förstod ingenting...... Men dom anade nog att det kanske skulle vara en belöning...det fanns en cafeskylt utanför på dörren. När vi sen släppte in dom blev det mycket glada miner och många skratt. Vi hade klätt ut oss till bagare och låtsades att vi hade öppnat ett café i skolan.Om dom trodde oss eller inte !? Det får vi höra på måndag.

Här är min nya burksamling som jag fyndade för endast 15 euro, idag. Visst är dom fina, en del kommer att hamna i cafét.
Spetsar är en annan svaghet som jag har. Det finns så mycket fina virkade, välarbetade spetsar. Dessa skall bli kuddar så småningom och en del finns redan på mina bord här hemma.

2 kommentarer:

  1. Jag vill också börja i den klassen härligt och kul. Ses vi i helgen? E-A

    SvaraRadera
  2. Åh vad härligt att hitta en burksamlare. Nu har många av mina burkar gått som arv till barna, men det är så mycket känsla i tex en gammal kakburk...

    SvaraRadera