tisdag 2 april 2013

Väskproduktion!

Jag brukar inte ge några nyårslöften, men jag har i alla fall bestämt att det här året skall jag göra något åt alla mina halvfärdiga arbeten som ligger och dräller överallt.
 På den övre bilden har jag gjort tre olika typer av väskor av stickade bitar i ylle, som jag har tänkt använda till något annat, t.ex kuddar. Men det har aldrig blivit av. Och nu kände jag bara att, nu måste jag göra något med dessa bitar och väskor är jag väldigt förtjust i. Fodret är bomullstyger jag beställt på nätet, till mina otaliga lapptekniks-projekt, som också skall göras någon gång :)
Dom här väskorna är stickade i lin med bomullsfoder. Bitarna har legat vansinnigt länge ogjorda. Dom var tänkta från början just till linväskor, men så tröttnade jag på att göra dom, eftersom det är väldigt mycket arbete med dom.

3 kommentarer:

 1. Så fina väskor!! Tänker du sälja dessa?
  monicabergstrom@hotmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din fina kommentar. Väskorna är till salu. 75 euro för dom stora,65 euro för dom lite mindre. Linväskorna kostar 75 euro.
   Lotta

   Radera
 2. Hej!

  Du gör så jättefina väskor och jag har vänt och vridit på många och allvarligt övervägt köp. Men det har fallit på din lilla logga, på fnutten mellan A och N.

  Varför har du satt dit den? Den är inte bara hialöst ful och förstör vad som i övrigt är fantastiskt ögongodis, men den är dessutom språkmässigt åt h-e.

  Snälla, please, por favor, kan du inte plocka bort funtten?!
  (Och kanske minska aningen på loggans storlek...)

  SvaraRadera