tisdag 11 mars 2014

Nya trädgårdsprojekt.

Nu äntligen kommer dom nya trädgårdsprojektena igång. I helgen när det var så fint väder satte vi i gång med förberedelser av lilla växthuset/ateljen.
Det kommer inte att bli stort, gissar på ca. 10m2, men det räcker till. Nu skall det sista virket och fönstrena byggas bort. Allt material är sådant som blivit över efter stora växthusbygget och sedan är det gammalt material. T.o.m kanten som ni ser på bilden är återbruksmaterial. Det är plåten från en gammal kakelugn, som jag fått av en vän.
Det är lite fuktigt på våren här, så vi satte en svart mark duk, slog ner kanterna och fyller med ca. 15 cm packat grus på.
Här kan jag vara glad att jag skaffade fyra barn :) Förra helgen var vi och plockade gamla tegelstenar till ett projekt här hemma, återkommer med vad senare.
Dom är sååå fina och om jag får som jag vill så kommer det att bli såååå fint detta projekt.

2 kommentarer:

 1. Hej Lotta! Jag är alltid så imponerad av dina häftiga projekt. Du ser alltid möjligheter i det du ser omkring dig./Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anna, det är precis så jag känner det. Ibland kan det vara en last också :) för det blir ju nya projekt hela tiden då, dom tar aldrig slut. Men det är roligt.
   Lotta

   Radera