onsdag 25 april 2012

Bråda tider.

Jag förstår inte vart tider rinner iväg. Jag skulle inte riktigt ha tid att åka på jobb till skolan just nu och inte sitta vid datorn heller. Men just nu håller jag på att skriva ut den uppdaterade broschyren som min dotter har gjort till Stickstugan Hantverk & Cafe.
Bilden är inte så stor, men tryck på den så får ni se den i större format. Detta är framsidan och insida på samma gång(ni förstår säkert )sen viks den i tre delar.I mitten har det kommit in nya bilder, den här gången från förra sommarens blommor vid växthuset. Man längtar en hel del när man tittar på bilderna.
Kanske det skulle gå att förstora det på något sätt, men jag är inte så datorkunnig och vill inte ropa på min dotter jämt. Kanske dags att gå en kurs i höst :)

4 kommentarer:

 1. Hoppas jag hinner förbi i helgen och tittar på allt nytt du har gjort. E-A

  SvaraRadera
 2. Jättefin broschyr! Bra med karta, om man nån gång skulle åka till Åland, har aldrig varit där. Om man inte räknar den nattliga tilläggningen med Tallin-färjan :-)
  Lycka till med öppningspremiären!

  SvaraRadera
 3. Vilken smart broschyr! och det ser
  jätte fint ut hos dig...
  Ha det gott!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 4. Först blir jag visad din blogg på nätet. Sedan kommer jag till en stickstuga i Vadstena (www.ullochgarn.se) och tänker på din stickstuga. Jag tror att mycket är lika. Välkommen in på bloggen www.exsisto.webblogg.se och se våran utflykt. Har jag rätt?
  Hälsningar från Mia Hansson

  SvaraRadera