onsdag 12 september 2012

Var får man köpa lite energi....

Just nu saknar jag all typ av energi. Jag orkar helt enkelt inte göra något, vill bara sova........ Jag borde sitta vid stickmaskinen all ledig tid, men när lusten inte infinner sig, vet jag inte vad jag skall göra.
Jag fick ihop en del mössor till marknaden i lördags och försäljningen gick bättre än väntat. Och om en och en halv vecka är det skördefest i tre dagar, därav borde jag ge järnet vid stickmaskinen. Men när man inte har någon energi, vad gör jag då??? Några bra mirakelkurer kanske, vad har ni på lager?
Lite garn har blivit färgat, här ett som jag färgade i micron. Lyckat första försök, tycker jag.
Jag tror att här är boven i dramat, alla dessa stenar som jag/vi bär. Det är bara en timme per dag, som ett träningspass. Men om man saknar kondition för tillfället, då blir man trött, kan jag tro. För inte har det väl med åldern att göra :) Jag fick hem ett jättestort lass med större stenar som vi har burit ut den här veckan, men det märks inte i högen. Det är tur att det märks på slänten i alla fall.
Den här ändan av slänten är färdig i dag, den gick rätt fort att färdigställa med mindre stenar. Det blir bra mycket snyggare än det var innan i alla fall.



1 kommentar:

  1. Kolla ditt blodvärde om du är väldigt trött. Det kan vara järnbrist. Onödigt att gå orkeslös för något som kan lösas med järntabletter.
    Erica lindblom

    SvaraRadera