måndag 31 oktober 2011

Cupcakes och stickkurs.

Nu är det tyvärr slut på stickkursen, kommer att sakna onsdagkvällarna med likasinnade. Nå, jag får hålla fler kurser, det var riktigt roligt. Och nu vet jag lite mer hur jag skall lägga upp det hela. Jag bakade cupcakes till ett av tillfällena och dom ser ut såhär.

Det var ett nytt recept jag hittade på nätet. Det var mycket mörk choklad förutom kakao i dom. Kallt kaffe, mmmm, både i muffins-smeten och glasyren. I glasyren var det dessutom philadelfia ost tillsammans med florsocker och lite annat.... Det gjorde att den inte blev så äckligt söt, som det kan bli med glasyr gjord på enbart florsocker. Jo, det var gräddfil i smeten också, det gjorde att den inte blev så torr. Det är kul att pröva på nya recept.
Här är en av tjejerna på kursen som jag måste ge en eloge till. Hon kunde inte sticka när hon kom till kursen, men titta på den vridna halsduken hon har gjort. Hur fin som hellst. Och hon har hunnit sticka en halsduk i ljus turkosblått som är färdig och nu håller hon på med en trekantig sjal och en halsduk till sin man samtidigt. (hon håller på att bli som mig :) vad har jag gjort ) Man skall ju bara ha ett projekt på gång och göra det färdigt först, eller :)......

1 kommentar:

  1. Ser väldigt mumsiga ut sätt gärna ut receptet.

    SvaraRadera