söndag 11 mars 2012

Sol & Vårad :)

Så känner jag mig inte. Men det har varit en helt underbar dag med vårsol här hos mig och säkert hos er alla andra också. Jag får energi av solen och då helt plötsligt får man massor gjort.
Lite städat,virkat, färgat garn, sått frön, fixat i växthuset, fotat nya "lillbyrån" och dan är inte slut än. Jag hinner kanske sitta vid stickmaskinen eller symaskinen en stund ännu.Det är så härligt när solen lyser in, man blir sååå glad, känner mig yngre, lättare, mer energisk :) är inte det härligt, efter långt mörk, tråkig vinter. Och hur man känner sig då.... det behöver jag knappast berätta, eller hur?! Här ser ni "lillbyrån" som jag köpte på en loppis i stan, som inte brukar ha -50% och jag vet inte om jag kan kalla det för loppis pris 80 euro. Jag tyckte den var lite dyr, men jag gjorde ett tappert försök att pruta ner priset, men nej :( men jag fick en del andra prylar jag hade plockat ihop innan, på köpet istället. Så det kanske man kan kalla för prutat pris, i alla fall.På morgonen brukar jag inta min frukost framför Nyhetsmorgon och då hinner jag virka en stund också. Här har jag virkat två ovansidor till kuddar som skall säljas.Jag köpte en narciss "bridal crown", tyckte den var jättefin. Har sett den i en hel del inredningstidningar, men jag har tydligen aldrig sett den förut i plantshopen.

3 kommentarer:

 1. Vilket härligt ljus och vilka härliga färger! Och vilken härlig dag.!

  SvaraRadera
 2. Härliga färger du bjuder på man blir glad....
  Min sten är gjord hos en keramiker men testa med en vanlig. Tror säkert att det går bra.Det gäller bara att de inte torkar ut.
  Berätta gärna för mig hur det går, kul att veta.
  Kullabygdens keramik är det som har den iallafall.
  Ha det gott
  Annika
  Som också är sol och vårad....hihi

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset om monteringen av min kudde! Blev sugen på att testa dina blommor, kanske en kudde till... Ska bara göra klart denna först.../Linda

  SvaraRadera