tisdag 10 maj 2011

Bodybuilding!?

Måndag kväll och denna kväll har jag slitit som ett djur, i ett försök att tämja min gård. Musklerna har ömmat, även dom jag inte visste att jag hade. Det här verkar ge mer än gymmet, inte brukar jag vara så här sliten efter ett pass där.

Men det är klart att jag brukar inte träna i 3-4 tim i sträck som när man är i trädgården.


Här ser ni mina försök till odlingsrutor, grupper som jag har på två olika ställen. Det skall bli fler, men nu måste jag rätta till mina misstag från ifjol först. Och så skall det bli lite snyggare gjort den här gången. Jag fick tag på 19 st fyrkantiga plattor för endast 80 cent styck i dag, dom skall jag ha mellan pallkragarna och runtom. Så det inte växer upp grästorvor upp på lådorna, som det har gjort tidigare, som ni kan se på en av bilderna.



Sedan har jag hittat :) några av skotten jag fick av min mamma förra hösten. En pion, alldeles röd skall den vara, det skall bli spännande att se när den kommer upp ännu mer. Men jag måste sätta något provisoriskt skydd runt den så inte rådjuren äter upp den.



Min snickare kom på ett spontant besök i dag och då fick jag veta att han kommer inte att sätta upp mitt staket runt odlingarna förrän efter sin semester. Suck, jag som var och tittade på material idag till stängslet. Men, den som väntar på något gott........

1 kommentar:

  1. Duktig du är!! Det blir säkert jättefint när allt vuxit klart:)

    SvaraRadera