onsdag 29 juni 2011

En liten uppdatering.

Här kommer en rapport från växthusfronten :) Det har varit så gott som färdigt i några veckor nu. Målning av yttersidan pågår, det är min äldsta son som hjälper mig där, som tur är.

Nu har väggarna fått en faluröd färg och fönstrena en grön färg, riktigt snyggt tycker jag.
Jag blir lite sugen på att måla om fönstrena på huset där vi bor från okragult till denna gröna färg och sätta ockra gult på fönsterfodrena istället.
Det är endast framsidan kvar och den kan man inte måla när det är gassande solsken hela tiden, så nu vill jag ha moln :) Det skulle bli lite svalare och skönare också då, för den här hettan gör mig galen.
Jag har fått tag på några riktigt gamla cyklar, en herr och en damcykel. Dom är helt underbara. Jag skall göra cykelkorgar i rostigt nät och plantera blommor i dom nästa sommar, hinner inte nu :)
Det blir mer skugga på bilden än i verkligheten mitt på dan. Båda sittgrupperna är klara och besökare har redan suttit här och fikat, det är kul.
Här är den hörna ni inte sett tidigare, den går i turkost och lime, mina favoritkombinationer.
Färgerna matchar stolarna som jag målade i våras.

4 kommentarer:

 1. Det ser helt underbart ut. Jag älskar din färgsättning! :)

  SvaraRadera
 2. Oj,oj vilket ställe du har byggt upp. Och vilken energi du måste ha. Synd att det är så långt från värmland.

  SvaraRadera
 3. Ett alldeles underbart växthus!!

  Har sagt det förut och säger det igen, jag blir sååå glad av färg.... ;o))

  SvaraRadera
 4. Åh så fint, ett underbart rehabiliteringsställe. Mitt lilla livsrum på 12 kvm är så viktigt för mig och ditt är nog ännu bättre. Har du någon värmekälla i ditt?

  SvaraRadera