söndag 8 maj 2011

"Morgonstund har guld i mun"

Så kändes det i morse när jag satt på caféverandan och drack mitt morgonkaffe med tillbehör, kakan, var en bonus :) Jag har ju jobbat så hårt i lördags :) Ursäkter är jag bra på! Solen sken för fullt och det var alldeles vindstilla och det var otroligt varmt. Jag njöt, det här är vardagslyx.

Här ser ni några av plantorna på verandratrappan. Den blå hinken tänkte min kära mamma kasta, vilken tur att jag såg det!!!! Den stora grytan i gjutjärn och zinkvattenkannan, hittade jag på en sopstation. Snart har man väl fått ett nytt smeknamn :) När jag åker med skräp till återvinningstationen brukar jag nästan alltid komma hem med en del prylar. Det känns lite som att man åker dit och bytet grejer :) Jag har hittat lampor, en fåtölj m.m. som dom har tagit vara på , så vem som hellst kan ta med sig hem utan kostnad. Det är bra, så gör man i Lemlands kommun. Bra miljötänkande!

3 kommentarer:

 1. Så härligt det låter!
  Det där ned att åka till "tippen" och komma hem med saker igen, kännar jag till. Så gör vi här med! Sist var det maken som fick en "ny" skottkärra!

  SvaraRadera
 2. Guldstunder när man kan njuta av frukosten på utsidan eller verandan!
  Fina "skatter" du har samlat på dig!
  Ha en fin vecka! /Bea

  SvaraRadera
 3. Det är för dessa guldstunder man bor på landet.

  SvaraRadera