fredag 1 april 2011

Ett brev på posten.

Jag har väntat på ett brev med lite pirr i magen och med spänning förstås :) Det kom igår. Jag har säkert berättat om hantverksmönstringen som jag hade lämnat in produkter till. Det var helt nya produkter, som jag inte gjort tidigare. Och som ni ser (igen) så älskar jag färger. Det var arbetsdryga produkter, men jag skall inte sälja dom, dom blir alldeles för dyra om man skall ta någon sort timpenning. Jag vill ha dom i min egen soffa :) Jag stickade tre runda i olika mönster , en "pöl" ( den avlånga) och en fyrkantig i lappteknik fast med stickade bitar. Men den fyrkantiga glömde jag att ta en bild av, så den får ni se om ni kommer till utställningen. Ja, jag blev godkänd för utställningen och den kommer att vandra under ett helt år. Med början i Eckerö Post och Tullhus här på Åland. Juryns utlåtande var: "Välgjort roligt med färggranna mönster, utstrålar livsglädje! Färg och detaljrikedomen bildar en fungerande helhet." Det här blir man ju bara så glad över att få höra, jätteroligt att det föll juryn i smaken. Så nu får jag vänta ett år på att mina kuddar hittar hem till soffan, men det är det värt. Det är alltid roligt att få visa upp något nytt för mina kunder och andra besökare.

6 kommentarer:

 1. De är verkligen jättehärliga.

  SvaraRadera
 2. Man blir glad av dina kuddar, de skulle nog passa i min soffa också.

  SvaraRadera
 3. Jättefina Lotta! Grattis till utställningen!

  SvaraRadera
 4. Härliga färger på kuddarna! Samma sak med skrivbordet och mormorsrutekuddarna... Man blir så glad av dom ;o)))

  SvaraRadera
 5. Suuuperfina! Du kan ju sälja dem till dem som verkligen uppskattar unikt konsthantverk och betalar vad du än begär. Annars är bdte ju alltid kul att ha ngt hemma ingen annan har :)

  SvaraRadera
 6. De är verkligen jättefina och glada! Och ännu finare i verkligheten kan jag säga som ser dem i mitt kontor varje dag just nu! ;)

  SvaraRadera