tisdag 26 april 2011

Nedräkning!!


Nu går dagarna fort och jag hoppas att vi hinner få allt i ordning innan vi öppnar. Men som vanligt brukar man bli det precis i sista minuten. Alla glass och läskbeställningar är gjorda, så nu städas det för fullt. Sen skall det plockas upp varor (hantverk) på hyllorna. Alla blommor placeras ut, så det ser trevligt ut.
Sen måste vi fundera vilka bakverk vi skall ha nu när vi endast har helgöppet. Man kan inte ha hela sortimentet, det är inte så jättemycket besökare ännu, tror jag. Nu under påsken har vi haft både cyklister och bilar hit som tittat om vi har haft öppet, så nog finns det ett sug efter lite kaffe och kaka, tror jag :) Sen är det så mysigt här (måste få säga det) så vi hade ett par på cykel som kom hit och satte sig vid en av sofforna, trots att vi hade stängt och njöt av utsikten. Där satt dom säkert en timme, lite roligt tycker jag.
Bilderna är från förra sommaren. Men snart....

3 kommentarer:

 1. Jag håller med om att det är jättemysigt vid ditt café och stickstuga. Har varit där två gånger, dvs vid alla mina Ålandsbesök de senaste åren.
  :-)

  SvaraRadera
 2. Tack för kommentaren om min sjal. Nu har jag lagt till länken till mönstret i mitt inlägg.

  Det ser verkligen mysigt ut i din butik/café!!
  Lycka till med öppnandet!

  SvaraRadera
 3. Åhh, vilka härliga bilder ... blir jättesugen på de vackra och smaskiga bakverken på bilderna !
  Lycka till med öppnandet !
  Hmmm ...... en tur till Åland hade inte varit helt fel i sommar !
  Kram/Isa

  SvaraRadera