söndag 17 april 2011

Lek med färger.

Ett nytt målningsprojekt, igen....
Dom tar aldrig slut, men så tycker jag om att måla också. Jag håller på med stolarna lite nu och då,( dekorationsmålningen), och det borde bli färdigt vilken dag som hellst. Under tiden färgen torkar på någon av stolarna, så passar jag på att göra något annat.

Det behövs ett lite större bord till den ena sittgruppen och jag hade sparat en gammal svart bordskiva ( skrotsamlare som man är). Slipad och grundmålad satte jag målartejpremsor lite kors och tvärs. Det fick inte vara perfekt, så rutorna är lite vinda och olika stora, det gillar jag. Här har jag målat med två färger, orangea och cerise/rosa, sen kommer jag att måla på dom vita ränderna med en ärtgrön eller turkosgrön färg. Måste sova på saken, kan inte bestämma mig ännu.


Jag hade egentligen bestämt att bordskivan skulle vara orangea, men sen helt plötsligt ville jag leka lite och det har man råd med, när materialet finns redan sen länge tillbaka. Eftersom det kommer att vara en explosion av färger i dessa sittgrupper, så är det tillåtet att leka :) I morgon skall vi se om jag blir ännu nöjdare än jag är i dag.

2 kommentarer: