söndag 24 april 2011

Färgterapi.

Lite bilder på fler stolar jag har målat. Det har blivit sju stycken nu och alla är i olika färger och mönster. Det har tagit tid, eftersom färgen måste torka efter att jag målat med en färg. Och jag har åtminstonde tre färger på varje stol. Men nu är dom färdiga i alla fall och bordet med. Så här kommer en liten förhandsvisning.


Det här är färgterapi om något och det mår jag sååå bra av. Jag blir på så bra humör och får sån energi av starka färger. Jag har märkt att ljus och färger påverka mitt välmående väldigt mycket och jag tror inte jag är ensam om det.Idag har vi börjat städa ur cafeét och gårdsbutiken, för nu är det inte många dagar kvar till öppning.


Sen har jag planterat en liten kruka med knallgula penseér och krassefrön i som skall vara på cafeborden, så ser det lite trevligare ut. Här en bild från norra hörnet i växthuset där bordet skall vara, samt sofforna som jag inte fick målade som jag planerat. Men det är en ledig dag i morgon också.
Ni skulle bara veta huuuur roligt det är att stå peta i jorden nu när man har ett växthus, jag vill inte vara någon annanstans. :)

2 kommentarer: